One Way Vision Kaplama Örnekleri


One Way Vision Kaplama Örnekleri

One way vision cam yüzeyleri üzerine yapılan reklam çalışması şeklinde açıklanabilir. Cam giydirme olarak da bilinen one way vision malzemesi yapışkanlı ve delikli olan folyo anlamına gelmektedir. Binaların dış cam yüzey kısımları için yapılan tanıtım çalışmalarında kullanılan bir üründür. Bu malzemenin delikli folyo olarak isimlendirilmesinin neden ise camın içinden bakıldığı sırada dışarıyı sticker yokmuş gibi göstermesinden kaynaklanmaktadır. One way vision uygulamalarını yapan kişiler bu alanda uzmanlaşmış olan kişilerdir. Aynı zamanda yapımı titizlik gerektiren bir reklam çalışmasıdır.

One Way Vision İşlemi Detayları

One way vision işlemleri yapılmaya başlanmadan önce mutlaka dikkat edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Bunlardan ilki cephenin resminin çekilmesi aşamasıdır. Bu çekilen resimler bilgisayar ortamına aktarılarak en uygun cephe giydirme modeli seçilir ve müşterinin onay vermesi beklenir. Gerekli onay alındıktan sonra gerekli yapım aşamasına başlanır.
Dış kısımlarının resmi çekildikten sonra doğru ölçülendirme işlemlerine başlanıyor. Ölçü hesaplama işi tamamen uzmanlık gerektirmektedir. Eğer yanlış ölçü alınırsa tüm cephe baskısı hatalı çıkacaktır. Bu aşamada en önemli detay derz aralarının da ölçüye tabi tutulmasıdır. Alanında uzman grafikerler ölçü alındıktan sonra gerekli üretim aşamasına geçilir.

One Way Vision Özellikleri Neler?

One way vision malzemesi yapışkanlı ve delikli bir özelliğe sahiptir. Baskıda kullanılacak olan kısmı beyaz renktir. Yapışkanlı yüzeyi de siyah renkte olan bir üründür. Yapışacak olan kısmın siyah olmasının en önemli nedeni malzemenin cama yapıştıktan sonra dışarının yüzeyde folyo yokmuş gibi bir izlenim uyandırmasından kaynaklanmaktadır. Aynı zamanda dışarıdan bakan insanlar da içeriyi görememe gibi bir durumu vardır.

 One Way Vision Avantajları Nedir?

One way vision çalışmaları hemen her iş yeri tarafından tercih edilebilir bir çalışma haline gelmiştir. Bu tarz bir reklam çalışması yaptırdığınızda uzun yıllar kullanma şansınız bulunuyor. Çünkü dört mevsimde de mevsim şartlarından etkilenmeyen bir yapıya sahiptir. Böylece tek bir cam giydirme işlemi yaptırarak yıllarca kesintisiz bir tanıtım çalışması yaptırma imkânı bulacaksınız. Bu reklam çalışması istenilen boyutlarda yapılabilen bir çalışmadır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tabela Grafik Tasarımı Nasıl Olmalı

Totem Tabela Yaptırmadan Önce Bilmeniz Gerekenler