Paslanmaz Kutu Tabela

 

Paslanmaz Kutu Tabela


Paslanmaz kutu tabelalar daha dayanıklı ve dış etkenlere maruz kalmasına rağmen renginde solma ve paslanma olmayan tabeladır. Paslanmaz özelliği olmayan saç malzemelerinden yapılmış birinci sınıf malzemelerden üretilir. Paslanmaz kutu tabelalar gold ve krom olarak iki çeşit malzemeden yapılır. Pek çok sektörde tercih edilmesinin yanısıra özellikle mağaza diş kliniği, gibi estetiğin ön planda olduğu yerlerde daha çok tercih edilir. Örneğin yaprak porselen alanında hizmet veren bir kliniğiniz olduğunu varsayalım. Dikkat çeken bir tasarımla kliniğinizi önplana çıkarabilirsiniz. Yazıları 3 boyutlu olarak yazılır. Birinci sınıf malzemeden üretilen paslanmaz kutu tabela kolay taşınabilir yapıdadır. Işıklı ve ışıksız seçenekleri de vardır. Estetik görünümü sayesinde ilgi çeker. 2 mm saç boyutu vardır. Paslanmaz kutu tabela şekil ve görüntü olarak değişkenlik gösterebilir. Kurulumu kolaydır. Dükkân üstüne uygun şekilde dizayn edilir. Ölçüleri kullanılacak alanlara göre farklılık gösterir.


Paslanmaz Kutu Tabela Nasıl Yapılır?

Paslanmaz kutu tabela yapmak için önce tabela uygulanacak alanların ön görüntüsü alınır. Daha sonra bire bir ölçü aldıktan sonra alüminyum malzemesinden ölçülerine göre alt tabela oluşturulur. Ön yüzeylerine el değmeden makine yardımıyla lazer ışıkları verilerek kesim yapılır. Yan kısımları ise giyotin adı verilen özel üretim makasları kullanarak yapılır. Daha sonra dükkân isimlerinin özen kalıplarını hazırladıktan sonra bir lehim aracı ile düzgün ve doğru yönde olacak şekilde monte edilir. Önce bez ile temizledikten sonra polisaj adı verilen ön temizleme malzemesiyle üzerinden tekrar steril edilir. Üzerine toz ve kir oluşmasın diye hava tutulduktan sonra kurulum ve montajı için tabela konulacak alana gidilir.


Paslanmaz Tabelanın Avantajları Nelerdir?

Diğer tabelalar göre daha dayanıklıdır. Kesimlerini lazer ile yapıldığı için hata payı olmaz. Kolay temizlenebilir yapısı vardır. Darbelere karşı dayanıklıdır. Su, yağmur gibi durumlarda paslanmaz. Bünyesinde suyu tutmadığı için kolay suyu atar. Estetik görünüme sahiptir. Görünüşü şık olduğundan göze hitap eder. Maliyeti düşüktür. Çabuk kurulur. Bir yerden başka bir yere kolay taşınır. Dış etkenlere dayanıklı olduğu için dış mekânlarda kolay kullanılır. Uzun vadeli kullanabilirsiniz. Lehimle harfleri monte edildiği için üzerindeki yazılara hiçbir şekilde zarar gelmez. Alüminyum malzemesinde yapıldığı için biraz ağırdır. Tabelaya bakıldığı zaman gözü yormaz. Sade görüntüsü sayesinde daha fazla kişinin görmesi sağlanır.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tabela Grafik Tasarımı Nasıl Olmalı

Totem Tabela Yaptırmadan Önce Bilmeniz Gerekenler

Kutu Harf Tabela Avantajları