Alüminyum Tabela Örnekleri


Alüminyum Tabela Örnekleri




Alüminyum tabela, reklam yapmak için oldukça etkili olan bir tanıtım aracıdır. Firmaların kendi ismini dışarıya en iyi şekilde yansıtmasını sağlayan ve kaliteli malzemelerden üretilen tabela türüdür. Alüminyum tabela modelleri isteğe göre ışıklı ya da ışıksız olarak üretilebilir. Ancak ışıklı modeller daha fazla dikkat çektiği için sıklıkla tercih edilir.
Alüminyum tabela örnekleri bilgisayar ortamında üç boyutlu harflerden üretilir. Üretim yapılırken göze iyi şekilde hitap edecek, müşterilerinizin dikkatini çekecek ve sizi dışarıya en iyi şekilde yansıtacak modeller kullanılır. Alüminyum tabela kabartmalı harflerden veya kutu harflerden yapılır.

Alüminyum Tabela Yaptırırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Alüminyum tabela yaptırırken ışıklı modelleri tercih etmelisiniz. Böylelikle daha dikkat çekici olup daha fazla müşteri çekebilirsiniz. Işıklı alüminyum tabela yaptırırken de ışıkların verebileceği bir arıza durumunda değişim yapılması için kapaklı alüminyum tabelalar tercih edilmelidir. Yapılan alüminyum tabelanın yağmur suyunda akma yapmaması ve güneş ışınından solmaması gerekir. Bunun için de kaliteli malzeme kullanmak gerekir.
Alüminyum tabelanın boyutu iyi belirlenmelidir. Konumlandırılacağı alanda ne çok küçük kalmalı ne de gözü yoracak düzeyde parlak ve büyük olmamalıdır. Bunun için de tabelanın konulacağı bölgenin ölçümü çok iyi yapılmalıdır. Alüminyum tabela yaptırırken renk detayları da oldukça önemlidir. Firmanıza yakışacak ve dışarıyı sizi en iyi şekilde yansıtacak bir alüminyum tabela modeli tercih etmelisiniz.

Alüminyum Tabela Fiyatları Nasıldır?

Alüminyum tabela fiyatlarını etkileyen pek çok unsur bulunuyor. Tabelada kullanılacak harf sayısı, malzeme kalitesi, ışık kullanılması ve renk tonu tabela fiyatlarında farklılık gösterir. Alüminyum tabela fiyatlarını etkileyen bir diğer faktör ise firma tercihidir. Bilindik bir firmadan tabela yaptırırsanız fiyat artış gösterebilir.
Ne kadar çok harf kullanırsanız fiyat o derece artar. Çünkü birçok alüminyum tabela firması harf başına fiyat vermektedir. Işıklı alüminyum tabelalar da daha pahalı olmakla beraber daha çok tercih edilir. Ara renkler siyah ve beyaz gibi ana renklere göre daha maliyetli oluyor. Önemli olan firmanıza yaraşır bir şekilde alüminyum tabela yaptırabilmek. Diğer detayları firmanız ile görüşebilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tabela Grafik Tasarımı Nasıl Olmalı

Totem Tabela Yaptırmadan Önce Bilmeniz Gerekenler

One Way Vision Kaplama Örnekleri