Kutu Harf Tabela Fiyatları


Kutu Harf Tabela Fiyatları



Kutu harf tabelalar son zamanlarda çok sık kullanılan bir tanıtım aracıdır. Çoğu firma binanın dışına ya da içine firma adını kutu harfler ile yazarak kendini dışarıya tanıtıyor. Kutu harfler genelde büyük boylarda kullanıldığı için müşterilerin de dikkatini çekiyor ve gösterişli olduğu için de firmaya pek çok avantaj sağlıyor.
Kutu harf tabelalar harflerden oluşan, belli bir yüksekliğe sahip, ön tarafı ışığı geçiren ve beyaz kaplamalı tabelalara verilen isimdir. Genelde firmanın giriş duvarında belirgin bir şekilde led lambalar ile donatılarak kullanılır.

Kutu Harf Tabela Çeşitleri

Kutu harf tabela modelleri alüminyum kutu harf tabela, krom nikel paslanmaz kutu harf tabela, led aydınlatmalı kutu harf tabela ve vakumlu kutu harf tabela olmak üzere 4 farklı grupta incelenir. Her biri de dikkat çekicidir ve firmalara müşteri kazandırabilir. Müşteriler alışveriş yapacağı firmanın biraz gösterişli olmasını bekler. Bunun için kutu harf tabela modelleri her iki taraf için de idealdir.
Alüminyum kutu harf tabelalar sağlam oldukları için çok tercih edilirler. Bu tabelalar monte edilirken zımpara, kaynak ve boya işlemlerinden geçerek binaya takılır. Alüminyum kutu harf tabelaların içerisine su geçirmez 3 boyutlu led lamba yerleştirilir. Led lambalı kutu harf tabela çeşitleri hemen hemen tüm tabela modellerinde kullanılıyor. Genelde üç çipli buton ledler kullanılır ve firmanın daha göze çarpar olmasını sağlar.

Her Biri Ayrı Tasarım

Krom nikel kaplama kutu harf tabelalar paslanmaz sacdan üretilir. Bu tarz tabela modelleri daha çok kuyumcu, kozmetik mağazaları ve alışveriş merkezlerinde kullanılır. Fileli ve düz olmak üzere iki çeşit krom nikel kutu harf tasarımı vardır ve daha çok file modelleri kullanılır. Krom nikel kutu harf tabelalarında arkadan yansıyan led ışık kullanılır ve gece karanlığında bu dikkat çekici oluyor.
Vakumlu kutu harf tabelalar fırın kabartma tabela olarak da bilinir. Maliyet açısından henüz yeni yaygınlaşmaya başladığı için daha uygundur. Büyük ünlü firmaların tanıtımında kullanılır. Örnek vermek gerekirse Beko beyaz eşya markasına ait bayilerde vakumlu kutu harf tabela kullanılır.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tabela Grafik Tasarımı Nasıl Olmalı

Totem Tabela Yaptırmadan Önce Bilmeniz Gerekenler

One Way Vision Kaplama Örnekleri