Led Tabela Fiyatları


Led Tabela Fiyatları

Led tabela modelleri günümüzde iş yerlerinin olmazsa olmaz görsel reklamdır. Led tabelalar farklı modellerde ve farklı renklerde üretilebilmektedir. Tabelanın fiyatı üretici firmaya göre farklılık gösterir. Genel olarak led tabela fiyatları belirlenirken enerji tüketimi, tabelanın boyutu ve çalışması için gereken volt değeri etkilidir. Normal tabela modellerine göre fiyatları pahalıdır. Avantajları normal tabelaların sağladığı avantajlardan çok fazladır. Bu nedenle günümüzde en çok tercih edilen tabela modelleridir. Hazır led tabela fiyatları genellikle daha uygun maliyetlerde alınabilir. Ancak kişiye özel olarak hazırlanan tabela maliyet olarak genellikle yüksektir. Bu nedenle size özel led tabela modellerini almak isterseniz iyi bir araştırma yapmanızı tavsiye ederiz.

Led Tabela Özellikleri Nelerdir?

Led tabelalar yapım şekli ve yapımında kullanılan malzemeler nedeni ile bazı özelliklere sahiptir. Led Tabela özelliklerini sıralayacak olursak;
·         Ham maddeleri yarı iletken olduğu için led tabelalarda yarı iletken özelliktedir.
·         Silikon kullanılarak hazırlanır.
·         Yapısı itibari ile herkes tarafından görülebilir.
·         Kullanım amacına göre farklı renk ve modelde üretilebilir.
·         Kalıplar halinde üretilir ve kurulumu yapılır.
·         İnsanlara anlatılmak istenen bilgileri led tabela sayesinde kısa sürede empoze edebilirsiniz.
·         Hassas yapıları olduğu için yüksek akıma uğradıklarında kısa süre içerisinde bozulurlar.
·         Foton akımına sahiptirler ve bu nedenle farklı açılara sahip olan ışık türleri açığa çıkar.
Led tabelaların uzun süre sorunsuz şekilde kullanılabilmesi için gerilim kısıtlaması vardır. Yüksek akım geldiğinde gerilim direnci oluşur ve led tabela hasar görmez. Bu nedenle uzun süre kullanılabilirler. Led tabelalarda ışığın voltajı ışığın rengine göre değişiklik göstermektedir. Mavi, yeşil ve kırmızı renkli ışıkların avantajları birbirlerinden farklıdır.

Led Tabela Kullanım Alanları Nelerdir?

Farklı renkte ışık kümelerinin oluşması ve görsel hafızada yer etmesi nedeni ile led tabela kullanım alanları birçok sektöre yansımıştır. Genel olarak bakıldığında reklam, aydınlatma ve mimari alanlarında çok sık tercih edilir. Özellikle dış mimari restorasyonlarında çok sık karşımıza çıkmaktadır. Günümüzde her alanda kullanılma nedenleri ekonomik ve uzun ömürlü olmalarıdır. Günümüzün olmazsa olmazı elektronik cihazların tümünde de küçük led tabela modellerine rastlanır. Özellikle tuşların tasarımında çok büyük yeri vardır. Reklam sektöründe markaların kendilerine ait mağazalarında led tabelalar kullanılmaktadır. Akılda kalmak ve sık sık tercih edilmek için görsel olarak insanları etkilemek zorundasınız. Bu nedenle sizlerde kendi markanızı göz önüne çıkarabilmek için led tabela tercih edebilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tabela Grafik Tasarımı Nasıl Olmalı

Totem Tabela Yaptırmadan Önce Bilmeniz Gerekenler

One Way Vision Kaplama Örnekleri